Carta de Presentació

Aquest octubre la SALA NA&AG va obrir per primera vegada les seves portes a la ciutat de Vic, posant a disposició dels ciutadans un espai únic, flexible i multifuncional on promoure exposicions, mostres, pintura, art, fotografia, escultura, workshops, arquitectura, etc. NA&AG (New Architecture & Art Gallery) és una plataforma per a la divulgació de la cultura artística contemporània que es presenta alhora acompanyada d’un servei professional d’assessorament immobiliari i d’un estudi d’arquitectura. Com el seu nom indica, els temes principals que focalitza són l’arquitectura, els immobles (gestió i compra-venda) i les obres i objectes del món de l’art i el disseny.

“New” fa referència al concepte de recent, d’esperit jove i emprenedor, d’idees fresques, de propostes noves i diferents, de múltiples solucions davant qualsevol repte que es plantegi.

NA&AG arriba a Vic oferint als seus visitants un nou espai on descobrir, experimentar i gaudir. Aquest és el desig del seu equip i de bon grat els convida a visitar-los, esperant que s’hi trobin com a casa.

 

 

 

 

 

 

Quant a artnaag

Llicenciada en Arquitectura per l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) la Cristina desenvolupa projectes d’arquitectura, rehabilitacions i interiorisme combinant a estones el disseny gràfic i de producte. Col.laborà amb l’estudi d’arquitectura FUSES i VIADER de Girona ( http://www.fuses-viader.com ) quatre anys, durant els quals guanyaren prestigiosos premis com el projecte pel nàutic de St.Feliu de Guíxols o el concurs d’idees pel Palais de Justice de Paris. Es traslladà a Vic el 2007, on actualment col.labora amb Casas i Florenza Arquitectes Associats. Mentrestant no deixa de participar en concursos d’arquitectura i paisatgisme juntament amb companys de professió com fou el del Tennis Vic (juny 2008) o dissenyar propostes d’interiorisme i imatge corporativa.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.