L’equip NA&AG

 foto presentacio

L’artífex d’aquest nou concepte de sala és un equip format per dos joves professionals com són en Gerard Creus i la Cristina Bech. Una combinació d’inquietud, enginy i sensibilitat els ha conduït a crear un espai que englobés tots aquests conceptes en un de sol.

Llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses, en Gerard Creus s’especialitzà amb un Màster d’Assessoria i Gestió Immobiliària per la Universitat de Barcelona mentre que alhora col.laborava treballant amb l’assessoria immobiliària internacional CBRE ( Richard Ellis; http://www.cbre.es ) en el departament de Gestió de Patrimoni i el de Naus Industrials posteriorment. Entregat plenament al sector és una persona dedicada a la recerca de peces i oportunitats úniques dins el mercat, aconseguint trobar aquella que més s’escau a les necessitats de cada client.

Llicenciada en Arquitectura per l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) la Cristina desenvolupa projectes d’arquitectura, rehabilitacions i interiorisme combinant a estones el disseny gràfic i de producte. Col.laborà amb l’estudi d’arquitectura FUSES i VIADER de Girona ( http://www.fuses-viader.com ) quatre anys, durant els quals guanyaren prestigiosos premis com el projecte pel nàutic de St.Feliu de Guíxols o el concurs d’idees pel Palais de Justice de Paris. Es traslladà a Vic el 2007, on actualment col.labora amb Casas i Florenza Arquitectes Associats. Mentrestant no deixa de participar en concursos d’arquitectura i paisatgisme juntament amb companys de professió com fou el del Tennis Vic (juny 2008) o dissenyar propostes d’interiorisme i imatge corporativa.

Quant a artnaag

Llicenciada en Arquitectura per l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) la Cristina desenvolupa projectes d’arquitectura, rehabilitacions i interiorisme combinant a estones el disseny gràfic i de producte. Col.laborà amb l’estudi d’arquitectura FUSES i VIADER de Girona ( http://www.fuses-viader.com ) quatre anys, durant els quals guanyaren prestigiosos premis com el projecte pel nàutic de St.Feliu de Guíxols o el concurs d’idees pel Palais de Justice de Paris. Es traslladà a Vic el 2007, on actualment col.labora amb Casas i Florenza Arquitectes Associats. Mentrestant no deixa de participar en concursos d’arquitectura i paisatgisme juntament amb companys de professió com fou el del Tennis Vic (juny 2008) o dissenyar propostes d’interiorisme i imatge corporativa.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.