EL 9 NOU, “Obre a Vic la SALA NA&AG”

 

L’edició del passat 2 d’Octubre de 2009 del rotatiu "EL 9 NOU" de la comarca d’Osona i Ripollès publica l’article de la Inauguració de la Sala NA&AG, redactat i signat pel periodista de l’àrea de cultura Jordi Vilarrodà.

Continua a…    http://www.el9nou.cat/noticies_o_0/9947/obre_vic_sala_na&ag_que_combinara_arquitectura_art

foto presentacio

Quant a artnaag

Llicenciada en Arquitectura per l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) la Cristina desenvolupa projectes d’arquitectura, rehabilitacions i interiorisme combinant a estones el disseny gràfic i de producte. Col.laborà amb l’estudi d’arquitectura FUSES i VIADER de Girona ( http://www.fuses-viader.com ) quatre anys, durant els quals guanyaren prestigiosos premis com el projecte pel nàutic de St.Feliu de Guíxols o el concurs d’idees pel Palais de Justice de Paris. Es traslladà a Vic el 2007, on actualment col.labora amb Casas i Florenza Arquitectes Associats. Mentrestant no deixa de participar en concursos d’arquitectura i paisatgisme juntament amb companys de professió com fou el del Tennis Vic (juny 2008) o dissenyar propostes d’interiorisme i imatge corporativa.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.